Budgetcoach Willem

Samen op zoek naar dat ene puzzelstukje om jouw financiƫn gezond te maken

Uw Budgetcoach

Mijn naam is Willem Dingemanse, werkzaam als maatschappelijk werker en ambulant verpleegkundige binnen het ambulante FACT-team van een GGZ instelling. De doelgroep voor onze diensten zijn dan ook bedoeld voor mensen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking.

Met jarenlange ervaring vanuit het vakgebied kunnen diverse hulpmiddelen voor deze specifieke doelgroep worden aangeboden om een financiƫle zorg op maat mogelijk te maken.

Voorafgaand aan het budgetcoach traject wordt er een gratis intake gesprek gepland bij u thuis. Budgetcoach Willem verzorgt verschillende diensten.

Onze diensten

Alle diensten verlopen via drie fases:

  • Het intake gesprek, in dit gesprek maken we kennis en gaan we samen in gesprek om uw doelen in kaart te brengen en een gericht stappenplan op te stellen. Ieder traject is uniek dus het stappenplan zal aan de hand van uw wensen worden samengesteld.
  • In de tweede fase worden de stappen uit het stappenplan omgezet in concrete actiepunten waar aan gewerkt zal worden.
  • In de laatste fase volgt er een evaluatie waarbij we samen terug kijken naar het traject. In deze fase kunnen we kijken welke doelen behaald zijn en waar de laatste puntjes op de i gezet moeten worden.

Na het doorlopen van deze fases heeft u genoeg kennis en vaardigheden opgedaan om uw eigen administratie op de rit te hebben en heeft u inzicht gekregen in waar uw geld maandelijks naartoe gaat.

Deze stappen geven u rust en overzicht. Kortom, alle puzzelstukjes vallen in elkaar! En dat is uiteindelijk waar u behoefte aan heeft. Mocht u uw traject willen verlengen is dit uiteraard bespreekbaar.